Dekor Dekor Dekor

Beltéri dekoráció

Beltéri dekorációs ágazatunk cserepes növények értékesítésével és a növényállomány rendszeres szakszerű gondozásával, valamint beltéri dekorációk tervezésével, kivitelezésével foglalkozik. Célunk az épületek belső tereinek légkörét emberibbé, kellemesebbé tenni.
Dísznövény-kínálatunkban megtalálhatóak a föld- és vízkultúrás növények egyaránt.
Budapesti üvegházunk biztonságot nyújt a növényeink egészséges neveléséhez és tárolásához, valamint lehetővé teszi a beérkező megrendelések 2-3 munkanapon belüli teljesítését.

Beltéri dísznövények fenntartása

Szolgáltatásunk lehetőséget nyújt a dísznövények rendszeres, szakszerű ápolására. A növények kiszállítását követően kertészeink heti egy vagy igény szerint több alkalommal látják el a növénygondozási feladatokat.

Garanciális szolgáltatás

A garanciális növény-karbantartási szolgáltatás igénybevételével megrendelőinknek a jövőben nem lesz gondja az esetlegesen elpusztult vagy esztétikai értékét vesztett növények cseréjére, pótlására, cégünk azt külön költség nélkül automatikusan elvégzi majd.

Amennyiben növényeiket nem a Két Kertésztől vásárolták, abban az esetben is vállaljuk azok rendszeres karbantartását. A növények állapotának felmérése után, majd az esetleges felújítást (átültetés, virágföld- és granulátum pótlása, metszés, növényvédelmi munkák) követően végezzük a szükséges kertészeti munkafolyamatokat.

Beltéri dísznövények kölcsönzése, rendezvények dekorációja

Szolgáltatásainkat, az egyre gyakrabban jelentkező igényeknek megfelelően, dísznövények kölcsönzésével és bérbeadásával is bővítettük.
Munkánkban és magánéletünkben számos alkalommal adódik (céges összejövetelek, konferenciák, családi ünnepségek stb.), amikor különleges növénydekorációra van szükség. Ezen alkalmakra biztosítjuk a lehetőséget beltéri dísznövények kölcsönzésére, vágott- és szárazvirág kompozíciók megvásárlására, egyedi (farsangi, húsvéti, karácsonyi stb.) dekorációk elkészítésére.
A dísznövények kölcsönzési árát mennyiségük és méretük függvényében, valamint a kölcsönzés időtartalmától függően állapítjuk meg.

Vágott- és szárazvirág kompozíciók, asztaldíszek

Vágottvirág-kompozícióink impozáns dekorációját jelentik a tárgyalóknak és közös helyiségeknek (recepciós pult, konferenciaterem stb.).
Szerződéses partnereinknek a vágottvirág-tálakat heti rendszerességgel, minden esetben a hét első munkanapján szállítjuk. Kompozíciónkat a megrendelők igényeinek megfelelő méretben és színvilággal készítjük.
Tartós növényfajtákat használunk annak érdekében, hogy díszeink dekorációs értéküket a lehető leghosszabb ideig megőrizzék.
A valóban hosszútávra készített kompozíciók, fali díszek szárazvirágból készülnek, melyek forma és színvilága szintén egyedi igények szerint alakítható.


Galéria

Tekintse meg galériánkat ITT.

Dekor Dekor Dekor Dekor Dekor

Katalógus
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné, ha postai úton elküldenénk Önnek Katalógusunkat, kérjük adja meg az ehhez szükséges adatokat.Név:

Cím:

E-mail:

Megjegyzés:
SZECHENYI 2020